№16 (148) 2017 / Професійна класифікація

Збирання і переробка врожаю: які працівники для цього потрібні?

  • 233
    • 29
    • 136
      • 39
      • 46
      • 1
      • 22
      • 19
    • 45
      • 1
      • 1
      • 25
      • 14
    • 6
      • 2
      • 3
      • 0
      • 1
    • 3
    • 3
    • 4
    • 7

Літо та початок осені ― пора збирання і переробки врожаю сільськогосподарських культур, тому підприємствам агропромислового комплексу та фермерам часто для цього потрібні тимчасові або сезонні працівники. Довідайтеся, які ж саме професії пов’язані із збиранням урожаю, як їх знайти у Класифікаторі професій та правильно визначити їхні функціональні обов’язки у відповідних посадових або робочих інструкціях.