№16 (148) 2017 / Професійна класифікація

Збирання і переробка врожаю: які працівники для цього потрібні?

  • 196
    • 26
    • 115
      • 36
      • 43
      • 1
      • 17
      • 14
    • 35
      • 1
      • 1
      • 19
      • 13
    • 5
      • 2
      • 3
      • 0
      • 0
    • 3
    • 3
    • 2
    • 7

Літо та початок осені ― пора збирання і переробки врожаю сільськогосподарських культур, тому підприємствам агропромислового комплексу та фермерам часто для цього потрібні тимчасові або сезонні працівники. Довідайтеся, які ж саме професії пов’язані із збиранням урожаю, як їх знайти у Класифікаторі професій та правильно визначити їхні функціональні обов’язки у відповідних посадових або робочих інструкціях.